divendres, 28 de setembre del 2007

AMOR I XAT

Autora: Bianka Minte-Koing

Editorial: Cruïlla

Any 1ª edició: 2004

Nº de pàgines: 190

Amor i xat és un llibre que tracta sobre les aventures amoroses i d'institut d'una nena adolescent, la Mila, i les seves amigues, la Kati i la Hannah. En el llibre la Mila s'enamora d'un noi del xat, i al final, descobreix qui és aquell noi tan misteriós de la seva classe. En la meva opinió, ho recomano a tothom que li agradin les històries d'amor i amistat, sobretot d'amor. És un llibre divertit i t'enganxes molt fàcilment, i a més durant el llibre passen coses que no t'imagines que van a passar. En definitiva, un llibre que m'ha agradat molt.
Anna Jiménez Montero 4t C

LAURA CONTRA EL TIEMPO

AUTOR: Milio Rodriguez Cueto

EDITORIAL :Edebé

AÑO 1ª EDICIÓN: 1997

Nº DE PÁGINAS: 159

Narra la historia de una joven adolescente que por un motivo, de entrada desconocido, viaja al pasado sin saber el por qué. Pero poco a poco descubrirá su cometido en el pasado. ¿Podrá volver al presente?¿Querrá volver?. Mi personaje favorito es Laura porque como es la que viaja al pasado sabe cosas que los demás personajes aún no han vivido, y cuando poco a poco va tomándole cariño al pasado sucede algo que ella ya presentía...
Si queréis saber cómo continúa os recomiendo que leáis esta estupenda novela que fue finalista del Premio EDEBÉ de Literatura Juvenil en el año 1997.
Aleix Arenas 4t C