divendres, 22 de febrer del 2008

HARRY POTTER I LA PEDRA FILOSOFAL

AUTOR: J.K.Rowling

EDITORIAL: Empúries

1ª EDICIÓN: 2001

Nº DE PÁGINAS: 299

Harry un nen de 12 anys és acollit per els seus tiets ya que els seus pares han mort en un accident. Un dia qualsevol, un mussol li entrega una carta d'entrada al col·legi de màgia ''Howarts'', una escola on passarà moltes aventures i coneixerà a molts amics, com en Ron, la Hermione...

Es veuran inmersos en el misteri de la pedra filosofal, de la qual tenen que apoderar-se, i lluitaran per aconseguir-la.

A mi m'agradat bastant ja que és molt diferent a la pel·lícula, i passen moltes més coses, és més ampli.

Raúl Colorado 4ºA

DESCONNECTADA

AUTOR: Sherry Ashworth

EDITORIAL: Cruïlla

ANY 1ª EDICIÓ: 2003

Nº DE PÀGINAS: 204

Aquest llibre tracta d'una noia molt bona estudiant i molt responsable i intel·ligent.Catherine entra en una etapa de la seva adolescència en la qual comença a agobiar-se amb tantes pressions i a qüestionar-se tot. Coneixerà a uns amics amb els que passarà el seu temps i gràcies a ells coneixerà aspectes del mon que mai había conegut: la bisexualitat, la prostitució, la marginació i la pobresa. I tot això barrejat amb l'alcohol. Aquest llibre personalment m'ha agradat molt. El vocabulari es molt fàcil i el personatge principal expressa bastant bé les seves emocions. El llibre és interessant des de el principi. El títol del llibre em sembla bastant adequat, perquè reflecteix el tema principal del que tracta el llibre.

Cora Romero Carrizales 4ºA

LA BOLA DE FUEGO

AUTOR: John Chistopher

EDITORIAL: Alfaguara

AÑO 1ª EDICION: 1985

Nº DE PAGINAS: 155

Este libro cuenta la historia de dos primos, Brad y Simon, que casualmente se encuentran una gran bola de fuego que les transporta a otra historia alternativa que hubiera pasado si no hubiera muerto cierta persona. Tendrán que acostumbrarse a vivir ahí, y a luchar por sus vidas. También se verán involucrados en una guerra y en multitudes de peligros. Este libro está lleno de aventuras y a mí m gustó mucho. Se lo recomiendo a las personas a la que las gusten las aventuras. Este libro tiene una segunda parte que se llama Tierra a la vista que espero poder leer pronto.

Agustín Fernández 4ºC