divendres, 15 de febrer del 2008

CAMPS DE MADUIXES

AUTOR: Jordi Serra i Fabra

EDITORIAL: Cruïlla

ANY 1ª EDICIÓ: 1997

Nº DE PÀGINES: 155

Camps de maduixes és un llibre que parla de les conseqüències que hi pot tenir un adolescent que consumeix l'èxtasi, com pot reaccionar la família, els amics, els policies i fins i tot com reflexiona respecte a sí mateixa la persona que ho ha consumit. És un testimoni vivent de una noia que s'en va de festa i es pren una de les pastilles que vén un dels camells a nit, l'història es va complicant fins al punt que la noia queda en coma... A mi personalment m'ha agradat especialment aquest llibre ja que parla d'un tema que avui en dia esta molt present en els adolecents. La història és molt entretinguda i des del principi t'enganxa amb facilitat. Penso que pot agradar a molts joves.
Alba Martínez Cervantes 4tA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d’acord amb la meva companya, és un llibre molt entretingut i et fa veure l’altra perspectiva de la nit, no tot es festa i diversió, també hi ha una cara dolenta en aquestes situacions. A mi també m’agradat molt aquest llibre. Crec que pot ser un llibre que faria a molts joves a veure la vida d’una altra manera, que no tot a aquesta vida son les drogues i la festa, hi ha coses més importants.

Anònim ha dit...

Yo me he leido el libro en castellano y también me ha gustado mucho porque trata sobre la realidad que sucede muy a menudo entre los adolescentes de hoy en día. Yo recomiendo que lean este libro especialmente los adolescentes que salen de fiesta y toman drogas porque pueden ver lo que conlleva tomarlas. No hace falta tomarlas para pasárselo bien y con este libro te puedes concienciar, porque los jóvenes las toman para pasárselo bien pero no piensan en la parte negativa y aquí te explica muy bien lo que puede llegar a suceder.